HOUT BETON SCHUTTINGEN

Schuttingen zijn het specialisme van JP Tuinbouw, in het bijzonder hout beton schuttingen. Ondanks dat het een gaat om een specifieke productgroep, zijn er veel verschillende combinaties mogelijk. Wij beschikken over meerdere houtsoorten in ons assortiment, allen met een eigen kleur, levensduur en prijsklasse. Deze schuttingpanelen zijn vervolgens te combineren met verschillende kleuren beton. Zo is het mogelijk om altijd een kleurencombinatie te kiezen die bij uw tuin past. Door onze jarenlange ervaring en talloze verschillende projecten, kunnen wij u adviezen van topkwaliteit aanbieden. Schroom niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken! 

HOUTSOORTEN

Iedere klant en tuin is uniek. Om aan al uw wensen te kunnen voldoen hebben wij verscheidene houtsoorten in ons assortiment. Allen hebben unieke eigenschappen en kleuren. Onze specialist adviseert u graag welke houtsoort het beste bij uw wensen past. Lees snel welke houtsoorten wij in ons assortiment hebben!

BETONKLEUREN

Niet alleen de schuttingdelen zijn in verschillende soorten en kleuren te verkrijgen. Ook het beton is bij JP Tuinbouw verkrijgbaar in meerdere kleuren. Zowel de plaatdelen als de palen zijn beschikbaar in allerlei kleuren. Zo is het mogelijk om een unieke combinatie van schuttingdelen en beton te creƫren. Bekijk snel alle opties!